Wie ben ik


Ik zal mezelf even voorstellen mijn naam is Roy Spiering en woon in Raamsdonksveer. Fotografie is altijd al een hobby van me geweest, nadat ik steeds meer aanvragen kreeg om foto`s te maken heb ik besloten er een echt bedrijf van te maken. Het fotografie vak heb ik mijzelf aangeleerd door de theorie te bestuderen, maar vooral door ervaring op te doen. Als freelancefotograaf vind ik het fantastisch om de glimlach op de gezichten te zien van mijn klanten. Daar is ook mijn motto vandaan gekomen “pas tevreden als u tevreden bent”

 

 

Op feesten en evenementen werk ik het liefst tussen de mensen, hierdoor krijg je de mooiste foto`s en beleef je echt dat moment. Terwijl ik juist met portretfotografie graag de leiding neem. Hier kan ik mensen in het mooiste licht zetten. En natuurlijk zorgen voor die lach op het gezicht. 

Pas tevreden als u tevreden bent


Bij RS foto`s gaat het niet om mij, maar om u. Ik ben pas tevreden als u tevreden bent. Zodat u prachtige foto`s hebt van uzelf of evenement.